Stort utvalg | Rask handel

Om oss

Åpningstider

Mandag: 10:00 – 17:00

Tirsdag: 10:00 – 17:00

Onsdag: 10:00 – 17:00

Torsdag: 10:00 – 18:00

Fredag: 10:00 – 17:00

Lørdag: 10:00 – 14:00

Søndag: Stengt


Din drøm – Vår spesialitet

Vinterhager Sørlandet AS leverer uterom i høy kvalitet. Våre hagestuer og drivhus kommer i fra anerkjente leverandører som tar sikte på å lage produkter som skal vare.

Hos oss kan du kjøpe byggesett eller ferdig leverte og monterte bygg. Vi har byggmestere, montører og tømrere. Vi leverer alt fra vinterhager til enkle dører. Hos oss får du et bredt utvalg på spesialtilpassede bygg for hus, vinterhager, hagestuer, pergolaer, drivhus, dører, skyvedører, foldedører, vinduer, innglassede terrasser, rekkverk/levegger og uteartikler.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger til deg og din familie til en konkurransedyktig pris.

Besøk oss

Vi er lokalisert i Grimstad med et godt utstyrt showroom. Her kan du se en rekke av våre utstilte modeller og mange smarte løsninger. Vi mener det er viktig å vise kunden hva vi kan levere og hva kunden kan forvente av sitt bygg ved bestilling. Kom og se løsninger, profiler, dører og planforslag.

Velkommen til Reddalsveien 15, Grimstad.

Klikk her: kart til vårt showroom

Ta gjerne en titt på vår befaringsmal først, så har vi et godt utgangspunkt fo dine mål. Trykk her og se Befaringsmal

De ansatte – vår største ressurs

I vårt team jobber det en hyggelig gjeng med øye for detaljer og interesse for fagfeltet. Sammen ønsker vi å tilby de beste løsningene og produktene for å gjøre drømmen om til virkelighet. Vi har byggmestere, tømrere og montører i vårt team, kan vi derfor påta oss større byggeoppdrag som fasadeendringer og konstruksjonsmessige endringer på ditt hus. Vi tar også på oss snekkeroppdrag ved ledig kapasitet.

I administrasjonen får du hjelp med både tegninger, konstruksjonsberegninger og planløsninger. Vi hjelper deg å finne de rette produktene innenfor dine budsjett og rammer.